Om oss

Vi är bilvårdsspecialister som erbjuder en professionell, miljövänlig tjänst.

Eco Shine har som första företag i Skandinavien lyckats förena de bästa teknikerna för bilvård i det nordliga klimatet och är samtidigt 100% miljövänliga både i fråga om förbrukning och produktsortiment. Förutom de uppenbara miljöfördelarna med våra vattenfria bilvårdsmetoder och hybrid tekniker har vi gjort stora ansträngningar för att säkerställa att våra produkter uppfyller strikta hållbara modeller. Målsättningen för vår verksamhet är att påverka miljön på ett positivt sätt och att hålla företagets klimatavtryck till ett absolut minimum.
Om Oss

Ecoshine är bilvårdsspecialister som erbjuder en framtidens teknik inom bilvård. Våra program håller högsta kvalitet och sparar samtidigt stora mängder vatten och skyddar miljön. Våra ledord är Effektivt – Etiskt - Enkelt Om du är intresserad av att starta eget och tycker om bilar så har vi ett oslagbart koncept. Bli en del av vårt team med din egna anläggning så får du både njuta av att vara egenföretagare och en del i den stora kedjan med professionellt supportsystem och ekonomiska stordriftsfördelar.

Minska ditt klimatpåverkan

Miljötänkande är en grundläggande princip för Ecoshine och det självklara valet för den medvetna människan. Ecoshine använder den senaste vattensnåla ångtekniken och miljövänliga produkter. Ecoshine är framtidens bilvård.

Vem använder Eco Shine?

Ecoshine är din miljövänliga partner för bilvårdstjänster av hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster till ett brett spektrum av kunder: kommuner, bilhandlare, företags bilparker, privatpersoner etc. Vill du prova? Kontakt oss gärna sa berättar vi mer .Nyhetsbrev