Miljöpolicy

Om Oss

Eco Shine är bilvårdsspecialister som erbjuder en professionell, tidsbesparande tjänst som sparar vatten och skyddar miljön. Eco Shine är nästa generation av biltvätt som kommer till dig och din bil. Den grundläggande principen i Eco Shine är miljömedvetande, kvalitet och oslagbar service.

Eco Shine's miljövänliga bilvårdssystem använder den senaste miljö-tekniken och produkterna, inklusive den revolutionerande "vattenfria" biltvätten. Eco Shine's franchise erbjudande är en möjlighet för dig som vill starta eget och ser potentialen i en ny miljövänlig, mobil bilvårdsteknik.

Minska ditt klimatpåverkan

Miljötänkande är en grundläggande princip för Eco Shine och är en viktig del av våra kunders miljöprofil. Eco Shine använder den senaste miljö-tekniken och produkter, inklusive den banbrytare  vattenfria biltvätten. Eco Shine är framtidens bilvård.

Vem använder Eco Shine?

Eco Shine är din miljövänliga partner för biltvättstjänster av hög kvalitet Vi erbjuder våra tjänster till ett brett spektrum av kunder: Kommuner Bilhandlare Små / medelstora företag Köpcentra / Supermarkets Privatkunder Vill du prova? Kontakt oss gärna, sa berättar vi mer ...Nyhetsbrev