Tjänster

Vi är bilvårdsspecialister som erbjuder en professionell, miljövänlig tjänst.

Eco Shine har som första företag i Skandinavien lyckats förena de bästa teknikerna för bilvård i det nordliga klimatet och är samtidigt 100% miljövänliga både i fråga om förbrukning och produktsortiment. Förutom de uppenbara miljöfördelarna med våra vattenfria bilvårdsmetoder och hybrid tekniker har vi gjort stora ansträngningar för att säkerställa att våra produkter uppfyller strikta hållbara modeller. Målsättningen för vår verksamhet är att påverka miljön på ett positivt sätt och att hålla företagets klimatavtryck till ett absolut minimum.
Biologisk ångbehandling

Premium rengöring av inredning med hjälp av ånga som inkluderar: Sterilisering, Borttagning av bakterier och dålig lukt ,Rengöring av mattor, Fläckborttagning från säten och klädslar

Glasskydd

Gör vindrutan mindre mottaglig för vägfilm, smuts, insekter och annat som påverkar din sikt.

Biltvätt

Handtvätt & vaxning, fönster & speglar, däck & fälgar Invändig rengöring, dammsugning, mattor, fönster, dörr- & bagagekarmar

Rekond

Utvändig och Invändig Bilrekond Genom att göra en rekond på din bil förlänger du livslängden och förhöjer känslan av att köra den.

Stenskott

Vi lagar dina stenskott. Det innebär en stor besparing på de för dig, miljön och färsäkringsbolaget.

Lackförsegling

Denna behandling ger bilens lack ett djupt vått utseende, högglans, och många månader av hållbart skydd.


Däckhotell - vi förvarar dina däck
Trött på att släpa tunga och smutsiga hjul fram och tillbaka till verkstaden? Prova däckhotell - inget vanligt däckhotell.

Däckhotell

Vi rengör dina däck, kontrollerar mönsterdjupet och ser till att de är fria från vägsalt och andra föroreningar. Däcken förvaras torrt och mörkt , allt för att de ska hålla så länge som möjligt. Däckskiftet utförs av våra professionella medarbetare som ser till att däcken sitter som de ska.

Tid för annat

Som kund hos oss får du tid över för annat än att byta däck. Du slipper släpa tunga och smutsiga hjul. Dessutom sparar du utrymme hemma i förrådet.

Om Oss

EEcoshine är bilvårdsspecialister som erbjuder en framtidens teknik inom bilvård. Våra program håller högsta kvalitet och sparar samtidigt stora mängder vatten och skyddar miljön. Våra ledord är Effektivt – Etiskt - Enkelt Om du är intresserad av att starta eget och tycker om bilar så har vi ett oslagbart koncept. Bli en del av vårt team med din egna anläggning så får du både njuta av att vara egenföretagare och en del i den stora kedjan med professionellt supportsystem och ekonomiska stordriftsfördelar.

Minska ditt klimatpåverkan

Miljötänkande är en grundläggande princip för Ecoshine och det självklara valet för den medvetna människan. Ecoshine använder den senaste vattensnåla ångtekniken och miljövänliga produkter. Ecoshine är framtidens bilvård.

Vem använder Eco Shine?

Ecoshine är din miljövänliga partner för bilvårdstjänster av hög kvalitet. Vi erbjuder våra tjänster till ett brett spektrum av kunder: kommuner, bilhandlare, företags bilparker, privatpersoner etc. Vill du prova? Kontakt oss gärna sa berättar vi mer .Nyhetsbrev