BLI EN DEL AV ECOSHINES FRAMGÅNGSRIKA KONCEPT

Fre

Ecoshine tog den revolutionerande ångtekniken till Sverige 2011 och startade en fantastisk förvandling av en smutsig bransch som kanske tvättade bilar rena men smutsade ner vår jord. Problemen med bristfälliga rengöringssytem hos vattentvättar var stor och på många håll var kommuner tvungna att göra kostsamma saneringar efter utsläpp. Det tog tid att vinna kundernas förtroende då den traditionella vattenmetoden var det enda som vi kände till här. Men det svängde snabbt och idag blir vi överösta med komplimanger för det otroliga resultatet och den förändring mot en hållbar bransch som vi har startat. Fastighetsägare ger Ecoshine som enda alternativ till intressenter av biltvätt, företag vill att en grön leverantör ska hantera deras bilpark och slutkonsumenter gör sitt för att gynna våra enheter som tänker på miljön. Som du kan läsa nedan under fördelarna med att bli franchisetagare så har vi under åren banat väg för dig och andra som funderar på att starta företag inom bilvård det är bara att öppna portarna, trycka på ångmaskinens startknapp och ta emot kunderna. För tro mig, tillsammans med oss behöver du inte vänta på att de ska komma. Välkommen till en av Europas snabbast växande kedjor,

Välkommen till Ecoshine

icon1-1

Bli en av oss ...

Utveckla din verksamhet med Sveriges ledande aktör inom Miljövänlig Biltvätt

Du kommer snabbt igång

Affärsplan, budget, logotype, affärsmodell etc. är redan klart, vilket gör att du snabbt kommer igång med ditt företag.

Hjälp med marknadsföring och försäljning

Vi ser till att du får lokalt anpassat marknadsföringsmaterial och istället för att tänka ut nästa reklamkampanj kan du ägna dig åt det du är bäst på och ta del av våra kunskaper.

Tillgång till stordriftsfördelar

Som franchisetagare är du småföretagare samtidigt som du ingår i en större verksamhet. Du kan alltså behålla en profil som familjeföretagare på samma gång som du har tillgång till stordriftsfördelar som, tillgång till vidareutbildning, gemensam marknadsföring och fördelaktiga inköp.

Värdefullt nätverk

I en franchisekedja är ni fler som arbetar med samma sak vilket ger dig ett värdefullt nätverk där det ofta finns någon du kan be om råd eller utbyta erfarenheter med.

En väl fungerande företagsform

Undersökningar har gjorts där franchisetagare tillfrågats om sina attityder och åsikter och erfarenheter gällande franchising. Nio av tio svarade att deras franchiseföretag varit framgångsrika. Lika många upplevde att de förväntningar som funnits innan starten hade infriats. Två av tre trodde inte att de skulle varit lika framgångsrika om de startat en liknande verksamhet själva.

SÅ HÄR FUNKAR DET

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo.Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus.

Steg 1

Startpaket

I startpaketet ingår samtliga maskiner, produkter och kläder som krävs för att driva ett företag inom biltvätt och rekond. Vi säljer ett nyckelfärdigt koncept vilket innebär att du enbart behöver ställa iordning din lokal och sen starta  resten ser vi till att du
Steg 2

Hand i hand

Tillsammans går vi igenom ditt område och lägger upp en marknads- och försäljningsplan. Du får sedan original för de olika kanaler som ska användas, utformade och klara av en reklambyrå. Vårt mål är att du ska ha färdiga avtal och kunder innan verksamheten har startat, allt för att ge en så positiv start som möjligt.
Steg 3

Utbildningar

Tillsammans går vi igenom ditt område och lägger upp en marknads- och försäljningsplan. Du får sedan original för de olika kanaler som ska användas, utformade och klara av en reklambyrå. Vårt mål är att du ska ha färdiga avtal och kunder innan verksamheten har startat, allt för att ge en så positiv start som möjligt

Steg 4

Din anläggning

Din anläggning får en egen del på vår hemsida tillsammans med en facebooksida. Instagram används för alla enheter tillsammans. Vi lär dig även hur de sociala medierna bäst hanteras och uppdateras.