Tjänster

Eco Shine har som första företag i Skandinavien lyckats förena de bästa teknikerna för bilvård i det nordliga klimatet och är samtidigt 100% miljövänliga både i fråga om förbrukning och produktsortiment. Förutom de uppenbara miljöfördelarna med våra vattenfria bilvårdsmetoder och hybrid tekniker har vi gjort stora ansträngningar för att säkerställa att våra produkter uppfyller strikta hållbara modeller. Målsättningen för vår verksamhet är att påverka miljön på ett positivt sätt och att hålla företagets klimatavtryck till ett absolut minimum.

Biologisk ångbehandling

Premium rengöring av inredning med hjälp av ånga som inkluderar: Sterilisering, Borttagning av bakterier och dålig lukt ,Rengöring av mattor, Fläckborttagning från säten och klädslar

Glasskydd

Gör vindrutan mindre mottaglig för vägfilm, smuts, insekter och annat som påverkar din sikt.

Biltvätt

Handtvätt & vaxning, fönster & speglar, däck & fälgar Invändig rengöring, dammsugning, mattor, fönster, dörr- & bagagekarmar

Rekond

Utvändig och Invändig Bilrekond Genom att göra en rekond på din bil förlänger du livslängden och förhöjer känslan av att köra den.

Stenskott

Vi lagar dina stenskott. Det innebär en stor besparing på de för dig, miljön och färsäkringsbolaget.

Lackförsegling

Denna behandling ger bilens lack ett djupt vått utseende, högglans, och många månader av hållbart skydd.

Däckhotell – vi förvarar dina däck

Däckhotell

Vi rengör dina däck, kontrollerar mönsterdjupet och ser till att de är fria från vägsalt och andra föroreningar. Däcken förvaras torrt och mörkt , allt för att de ska hålla så länge som möjligt. Däckskiftet utförs av våra professionella medarbetare som ser till att däcken sitter som de ska.

Tid för annat

Som kund hos oss får du tid över för annat än att byta däck. Du slipper släpa tunga och smutsiga hjul. Dessutom sparar du utrymme hemma i förrådet.