Biltvätt med ånga

Biltvätt med ånga har sina självklara fördelar. Tekniken togs till Sverige för några år sedan men har varit ett vedertaget sätt att tvätta bilen i Sydeuropa under en längre tid. Biltvätt med ånga minimerar åtgång av vatten vid varje tvätt och skyddar dessutom lacken på bilen på ett bättre sätt än vid högtryckstvätt.

Sedan 2011 har biltvätt med ånga blivit det bästa alternativet i Sverige för att tvätta bilen, både ur ett miljöperspektiv och för bilens livslängd. Vid en vanlig automattvätt förbrukas ungefär 200 liter vatten. Tvättas bilen för hand så går det åt cirka 100 liter vatten. Dessa siffror får stå i skamvrån jämfört med vattenåtgången vid biltvätt med ånga. Eftersom ångan hettar upp processen begränsas mängden vatten som behövs och i genomsnitt går det åt mellan 3 och 10 liter vatten med ånga. Vidare behövs knappt några kemikalier.

EcoShine var först i Skandinavien med att befästa biltvätt med ånga bland de smutsiga biltvättarna. Idag går företaget i bräschen för vad som verkar vara en utveckling mot en mer hållbar och effektiv bransch.

EcoShine – ett självklart val när det är dags att tvätta bilen

  • Har sedan 2011 erbjudit ett miljövänligt alternativ för biltvätt
  • Ångteknik minimerar åtgången av vatten samt mängden kemikalier
  • Enkel och snabb process
  • Skonsamt för både miljö och maskin
  • Välj det hållbara alternativet för framtiden

Kontakta oss

Ecoshine Huvudkontor

Jägerhorns väg 9
141 75 Kungenskurva

Ecoshine Huvudkontor

Jägerhorns väg 9
141 75 Kungenskurva

Kontakta oss

12

ANTAL ANLÄGGNINGAR

10

ÅR I BRANSCHEN

39045784

LITER VATTEN BESPARADE

Vikten av att minska vår klimatpåverkan

Eco Shine har sedan 2011 arbetat för en hållbar framtid. Miljöproblemet kan inte längre ignoreras och det är bland annat genom initiativ som biltvätt med ånga som vi kan skapa en gynnsam utveckling. Förutom uppenbara miljöfördelar med ångtekniken har EcoShine skapat en produktserie som är miljövänlig. Biltvätt med ånga är bara en av tjänsterna som erbjuds via EcoShine. Glasskydd och lackförsegling är två andra, och även där är det hållbara val som gäller.

EcoShine som helhet är det självklara valet när det gäller att tvätta bilen. Genom att välja EcoShine och biltvätt med ånga hjälper du arbetet mot en hållbar framtid. Det är dessutom det enkla alternativet och även det mest skonsamma mot bilen, med andra ord kan det väl knappast bli bättre!