fbpx

Grön bilvård i Eskilstuna

septembre 22, 2024

Eskilstuna välkomnar ny miljövänlig biltvätt

Den 1 oktober 2024 öppnar Ecoshine ännu en toppmodern biltvättsanläggning, denna gång på Mått Johanssons väg 36 i Eskilstuna. Detta är vårt andra tillskott denna månad och ett nytt kapitel i vår expansion i Sverige. Nu kan bilägare i Eskilstuna dra nytta av Ecoshines högkvalitativa och hållbara bilvårdstjänster.

Den nya anläggningen stärker vårt engagemang för hållbarhet och innovation, samtidigt som vi fortsätter leverera förstklassig service i hela landet.

Erfarna bilvårdsexperter – för din trygghet

På Ecoshine Eskilstuna möts du av ett dedikerat team med lång erfarenhet inom bilvård. Vår personal ser till att varje bil får den omsorg och expertis den förtjänar, vilket garanterar att du som kund kan känna dig trygg med att lämna din bil i våra händer.

Vi erbjuder ett komplett utbud av bilvårdstjänster, inklusive biltvätt, rekonditionering, lackskydd och full däckservice – allt under samma tak.

Miljövänliga biltvätt med hållbarhet i fokus

Ecoshine Eskilstuna satsar på att leverera miljövänliga bilvårdstjänster. Vi använder avancerade tekniker som minimerar resursförbrukningen och optimerar vår miljöpåverkan, utan att kompromissa med resultatet. Hos oss kan du välja bland tjänster som:

  • Rekonditionering: Återställ bilens interiör och exteriör till nyskick.
  • Lackskydd: Skydda bilens yta från väder, vind och slitage.
  • Däckservice: Vi erbjuder däckbyte, balansering, förvaring och försäljning av nya däck.

Oavsett om din bil behöver en omfattande rengöring eller nya däck, så finns allt du behöver på vår anläggning.

Strategiskt läge i Eskilstuna

Vår nya biltvätt i Eskilstuna ligger bekvämt på Mått Johanssons väg 36, vilket gör det enkelt för bilägare att snabbt och smidigt få tillgång till professionell bilvård. Anläggningen är lättåtkomlig och passar både de som bor i Eskilstuna och de som kommer från närområden.

Vi ser fram emot att välkomna våra första kunder och fira öppningen med exklusiva erbjudanden under öppningsdagen. Ecoshine Eskilstuna är här för att bli det självklara valet för bilägare som vill ha hållbar och pålitlig bilvård.