Franchisetagare sökes

Ecoshine är ett företag som är på väg att ta bilvårdstekniken in i en betydligt miljövänligare framtid. Vi har som första företag i Skandinavien lyckats kombinera de bästa teknikerna för bilvård med att vara 100% miljövänliga. Detta gäller både förbrukning och produktsortiment.

Om du har ett brinnande intresse för bilar och ser potentialen i miljövänlig bilvårdsteknik, så kan Ecoshine vara något för dig. Som så ofta är fallet med innovativa produkter och lösningar, tog det tid att vinna kundernas förtroende. Pendeln har dock svängt och om du blir franchisetagare hos oss blir du del av en kedja med ett väldigt starkt positivt momentum.

Franchisetagare sökes!

Varför välja oss?

  • Vi hjälper dig att snabbt komma igång
  • Du får hjälp med marknadsföring och försäljning
  • Tillgång till stordriftsfördelar
  • Du får ett värdefullt nätverk
  • En väl fungerande företagsform

Kontakta oss

Ecoshine Huvudkontor

Jägerhorns väg 9
141 75 Kungenskurva

Ecoshine Huvudkontor

Jägerhorns väg 9
141 75 Kungenskurva

Kontakta oss

12

ANTAL ANLÄGGNINGAR

10

ÅR I BRANSCHEN

39045784

LITER VATTEN BESPARADE

Vikten av att minska vår klimatpåverkan

Ett bra miljötänk är i centralt om vi ska kunna skapa en hållbar framtid. Faktum är att det går att förena bra teknik med en miljö som inte kommer till skada när vi använder den. Ecoshine, som använder miljövänliga produkter och den senaste vattensnåla ångtekniken, är helt klart framtidens bilvård.

Kontakta oss för att bli franchisetagare

Om du vill bli franchisetagare hos oss, eller har några frågor om Ecoshine och våra miljövänliga tekniska lösningar, tveka inte att höra av dig. Vi kan nås på telefon 0770- 77 33 00, eller via mejl på stockholm@ecoshine.se. Det går också bra att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, så hör vi av oss så fort vi kan. Välkommen!