REKONDITIONERING BROMMA BLOCKS

Att löpande underhålla bilens interiör och exteriör ökar andrahandsvärdet och ger dig en behagligare körupplevelse. Vårt svenska klimat är påfrestande på lacken och utsätter den för extrema påfrestningar i form av salt, fukt och grus som fräter, bleker, repar och åldrar lacken i förtid. En lackskyddsbehandling är därför en god investering som återbetalar sig.

Vi på Ecoshine är specialister på bilvård. Med innovativa tekniker och regelbunden utbildning kan vi alltid erbjuda dig det bästa för din bil. All initial rengöring utförs med ånga vilket sparar mycket vatten och undviker onödig förbrukning av starka kemikalier.

Den utvändiga delen av en rekonditionering består av rengöring, polering och lackbehandling. Varje bil är unik och vad som exakt behöver göras beror på hur du har tagit hand om bilen och vilket resultat du vill uppnå. För att underlätta ditt val har vi tagit fram olika paket där framförallt den avslutande lackbehandlingen skiljer sig åt

Invändig rekonditionering

I våra olika helrekonditioneringar ingår en komplett, noggrann rengöring av bilens insida. Perfekt både efter familjens semester och när vintern går mot sitt slut och bilen är full av grus och salt. Bilens alla vrår rengörs, säten avfläckas och rengörs på djupet, inredningsdetaljer behandlas för att se ut som nya igen.

Som grädde på moset blir bilen även steriliserad tack vare vår fantastiska torrånga som används på säten och övrig interiör. Ett populärt alternativ för barnfamiljer och djurägare.

Polering

Poleringens mål är att skapa en len och skinande yta på bilens klarlack genom att med polermedel och polertrissa slipa ner det översta lagrets ojämnheter. Om man förstorar en billack tusentals gånger så ser den ut som ett månlandskap med kratrar i olika höjder. Efter poleringsmomentet så är den slät och jämnt igen. Lacken är nu redo att slutas i sitt sista, skyddande steg.

Lackbehandling

Det sista steget som utförs på din bil är lackbehandlingen, alltså hur vi ”stänger” lackens porer. Här använder vi oss av allt från vaxer, mjuka lackskydd till de allra hårdaste varianterna som kallas keramiskt lackskydd vilket med fördel kan läggas på nya bilar och på så sätt bevara lackens utseende.

 Oavsett vilket skydd som passar för dig så ger de allt en;

  • Ökad slitstyrka så att lacken blir mer tålig mot yttre påverkan
  • Ökad glans och lyster
  • Smuts och vattenavvisande yta

Boka tid nu för din bil hos EcoShine Bromma Blocks. Varmt välkommen!

Scroll to Top