Ecoshine Huddinge - Bilverkstad, Däck

Välkommen till din pålitliga partner i Huddinge när det gäller allt som rör däck, service och bilar. Vi är inte bara ännu en bilverkstad, vi delar din passion för fyra hjul.

Conózcanos

Om Ecoshine Huddinge

Sedan vår barndom har vi varit fascinerade av bilar och vi har omvandlat den passionen till vår profession.

På vår bilverkstad i Huddinge har vi ett team av välutbildade experter med gedigen erfarenhet inom bilindustrin och är alltid redo att ta hand om ditt fordon. Med högkvalitativ service i kombination med genuint engagemang garanterar vi att din bil alltid är i bästa skick när du kör ut på vägen.

Moderna bilar är alltmer tekniskt avancerade och utmanande att jobba med men för oss är det inget hinder. Tvärtom, detta driver oss till att ständigt vara uppdaterade och att utvecklas både som individer och som team. Varje lösning vi hittar, varje problem vi löser betyder att vi lever upp till vårt engagemang och visar vår expertis.

Vår främsta prioritet är att du känner dig trygg och nöjd med vår service. Ditt leende när du kör ut från vår anläggning är vår största belöning. Vi är stolta över att vara en del av Huddinge-gemenskapen och ser fram emot att fortsätta bistå med miljövänlig bilvård.

Behöver din bil lite extra omtanke? Kontakta oss idag! Vi hjälper dig att hålla bilen i toppform.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kundomdömen

Kontakta Ecoshine Huddinge

Ecoshine Huddinge, bilverkstad belägen vid Huddinge industriområde i närheten av Kungens Kurva, är enkelt att nå för boende i Skogås, Trångsund och Stuvsta.

Dirección

Novavägen 17, 141 44 Municipio de Huddinge, Suecia

Teléfono

073 90 715 60

Google Maps

Encuentre aquí

Correo electrónico

[email protected]
Días laborables
Sábados
Domingos

Cerrado