Ecoshine Granja de Vårby - Bilrekond, Biltvätt, Bilvård, Däck

Välkommen till Ecoshine. Vi är ett företag som med hjälp av ny, revolutionerande teknik och djärva innovationer skapat en helt ny spelplan för hur bilvård ska se ut. Vi erbjuder miljövänlig bilvård i Vårby där vattenmängden som används är klart försumbar - och där de tunga kemikalier som normalt används inte längre behövs.

Conózcanos

Om Ecoshine Granja de Vårby

Välj en miljövänlig biltvätt i Vårby och få ett bättre resultat, utan att natur och miljö tar skada. Vi tar hand om både din bil och tar samtidigt ett ansvar i att minska de negativa avtryck som bilvård i mer traditionell tappning ger på miljön. Vi är ett modernt företag för modern bilvård. Välkommen!

Dags att byta däck? Låt oss göra jobbet åt dig. Att byta däck är krävande rent fysiskt och det handlar dessutom om säkerhet där man måste ha rätt kunskap. Vi erbjuder professionella däckbyten i vår verkstad där du garanteras ett rakt igenom effektivt och säkert arbete. I samband med att dina däck byts ut så balanseras de också för optimal väghållning och minskat slitage.

Vi erbjuder även förvaring av däck samt inköp av nya sådana. Du kan, genom att välja oss, få ett betydligt smidigare liv som bilägare. Vi tar hand om dina däck – och du kan fokusera på annat, med betydligt mer utrymme i garage och förråd dessutom.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kundomdömen

Kontakta Ecoshine Granja de Vårby

Ecoshine, situada en Vårby Gård, dentro del Vårberg Centrum, cerca de la zona recreativa de Mälarhöjden, es fácilmente accesible para los residentes de Huddinge, Tullinge y Tumba.

Dirección

Vårby Allé 20, 143 40 Vårby, Suecia

Teléfono

070 740 5319

Google Maps

Encuentre aquí

Correo electrónico

[email protected]
Días laborables
Sábados
Domingos

Cerrado