Tjänsteutbudet utökas med däckförsäljning

novembre 14, 2023

Ecoshine utökar sitt utbud av tjänster och erbjuder nu försäljning av nya däck på samtliga sina anläggningar. Tidigare har däckförsäljning varit tillgänglig endast på utvalda Ecoshine-anläggningar, men nu kan företaget med glädje erbjuda däck till kunder över hela landet. Få både bilvård och däck köp hanterade på samma ställe.

All i ett inom bilvård och däck

Genom att erbjuda försäljning av däck på alla sina anläggningar kan vi säkerställa att våra kunder får alla sina bilrelaterade behov tillgodosedda på en och samma plats. Det innebär att du inte längre behöver söka efter olika leverantörer eller åka till olika platser för att köpa nya däck. Istället kan de besöka en Ecoshine-anläggning och få både bilvård och köpa däck samtidigt. Denna utökning av tjänster markerar en utveckling i rätt riktning för oss på Ecoshine.

Däckförsäljning på alla Ecoshine

Att erbjuda däckförsäljning på samtliga anläggningar är ett strategiskt beslut från oss. Genom att utvidga sortimentet kan vi attrahera fler kunder och stärka vår position på marknaden. Som en del av denna utveckling har Ecoshine säkerställt att vi erbjuder ett brett utbud av däck för olika typer av fordon och körstilar.

Söker du efter nya vinterdäck för att klara av de tuffa vinterförhållandena eller sommardäck för att få maximal prestanda under de varmare månaderna? Nu kan du hitta det de behöver på Ecoshine.

Ta tillfället i akt och besök en av våra Ecoshine-anläggningar