Ecoshine Hammarby sjöstad - Bilvård

Välkommen till Ecoshine. Vi erbjuder miljövänlig bilvård i Hammarby Sjöstad och du som kund kan välja oss för allt som rör din bil. Vi garanterar professionella jobb, häpnadsväckande resultat och bästa tänkbara service till riktigt bra priser. Hos oss kan du välja biltvätt, bilrekond och även allt som rör däck.

Conózcanos

Om Ecoshine Hammarby sjöstad

Ecoshine i Hammarby Sjöstad ger din bil liv, glans och personlighet med en oöverträffad detaljnivå och kärleksfull precision. Inspirerade av vår framgångsrika anläggning i Nacka, vet vi att det krävs mer än en vanlig tvätt för att verkligen ta hand om din bil – det krävs en omsorg som känns både på ytan och inunder motorhuven.

Varje bil är en berättelse skriven på vägarnas språk, och vi på Ecoshine Hammarby är de dedikerade författarna som bevarar och framhäver dess karaktär. Vår expertis och passion för bilvård säkerställer att din bil inte bara blir ren, utan att den får ett djupare, mer imponerande uttryck, varje gång du rullar ut från vår anläggning.

Vi bjuder in dig att uppleva skillnaden som ett team drivet av passion och precision kan göra för din bils skönhet och livslängd. Boka din tid och låt oss föra din bil tillbaka till dess rätta glans – det är en omsorg och en upplevelse som din bil förtjänar och du kommer att älska.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kundomdömen

Kontakta Ecoshine Hammarby sjöstad

Ecoshine, en Hammarby Sjöstad, situada en el parque Luma, cerca del canal de Hammarby, es ideal para los residentes de Skanstull, Södra Hammarbyhamnen y Marievik.

Dirección

Kölnagatan 3, 120 64 Estocolmo, Suecia

Teléfono

072 062 1912

Google Maps

Encuentre aquí

Correo electrónico

[email protected]
Días laborables
Sábados
Domingos

Cerrado