Ecoshine Hammarby sjöstad - Bilvård

Förstklassig bilvård i Hammarby Sjöstad, en spegling av Nackas beprövade expertis och engagemang för din bils välbefinnande. Upplev samma precision och omsorg att lyfta din bils karaktär. Boka din tid och se glansen återvända.

Lär känna oss

Om Ecoshine Hammarby sjöstad

Ecoshine i Hammarby Sjöstad ger din bil liv, glans och personlighet med en oöverträffad detaljnivå och kärleksfull precision. Inspirerade av vår framgångsrika anläggning i Nacka, vet vi att det krävs mer än en vanlig tvätt för att verkligen ta hand om din bil – det krävs en omsorg som känns både på ytan och inunder motorhuven.

Varje bil är en berättelse skriven på vägarnas språk, och vi på Ecoshine Hammarby är de dedikerade författarna som bevarar och framhäver dess karaktär. Vår expertis och passion för bilvård säkerställer att din bil inte bara blir ren, utan att den får ett djupare, mer imponerande uttryck, varje gång du rullar ut från vår anläggning.

Vi bjuder in dig att uppleva skillnaden som ett team drivet av passion och precision kan göra för din bils skönhet och livslängd. Boka din tid och låt oss föra din bil tillbaka till dess rätta glans – det är en omsorg och en upplevelse som din bil förtjänar och du kommer att älska.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kontakta Ecoshine Hammarby sjöstad

Ecoshine i Hammarby Sjöstad, beläget vid Luma park nära Hammarbykanalen, är idealiskt för de boende i Skanstull, Södra Hammarbyhamnen och Marievik.

Adress

Kölnagatan 3, 120 64 Stockholm, Sverige

Google Maps

Hitta hit
Vardagar
Lördagar
Söndagar

Stängt