BLI EN DEL AV ECOSHINES FRAMGÅNGSRIKA KONCEPT

Fre

När vi tog den revolutionerande ångtekniken till Sverige 2011 startade en fantastisk förvandling av en smutsig bransch som kanske tvättade bilar rena men som samtidigt smutsade ner vår jord. Det tog tid att vinna kundernas förtroende då den traditionella vattenmetoden var det enda som vi kände till här. Men det svängde snabbt och idag blir vi överösta med komplimanger för det otroliga resultatet och den förändring mot en hållbar bransch som vi har startat.

Som franchisetagare slipper du bygga ett varumärke och testa dig fram till vad kunderna vill ha – det vet vi redan. Ecoshine expanderar i hela Sverige och vi söker franchisetagare som tillsammans med oss vill bli en framgångsrik företagare.

Välkommen till Ecoshine!

icon1-1

Bli en av oss ...

Utveckla din verksamhet med Sveriges ledande aktör inom Miljövänlig Biltvätt

Du kommer snabbt igång

Affärsplan, budget, logotype, affärsmodell etc. är redan klart, vilket gör att du snabbt kommer igång med ditt företag.

Hjälp med marknadsföring och försäljning

Vi ser till att du får lokalt anpassad marknadsföringsmaterial och istället för att tänka ut nästa reklamkampanj kan du ägna dig kärnverksamheten och kunderna.

Tillgång till stordriftsfördelar

Som franchisetagare är du småföretagare samtidigt som du ingår i en större verksamhet. Du kan alltså behålla en profil som familjeföretagare samtidigt som du har tillgång till stordriftsfördelar som vidareutbildning, gemensam marknadsföring och fördelaktiga inköp.

Värdefullt nätverk

I en franchisekedja är ni fler som arbetar med samma sak vilket ger dig ett värdefullt nätverk där det ofta finns någon du kan be om råd eller utbyta erfarenheter med.

En väl fungerande företagsform

Undersökningar har gjorts där franchisetagare tillfrågats om sina attityder, åsikter och erfarenheter gällande franchise. Nio av tio svarade att deras franchiseföretag varit framgångsrika och lika många upplevde att de förväntningar som funnits innan starten hade infriats. Två av tre trodde inte att de skulle varit lika framgångsrika om de startat en liknande verksamhet själva.

Steg 1

Startpaket

I startpaketet ingår samtliga maskiner, produkter, kläder och marknadsföringsmaterial som krävs för att driva ett företag inom bilvård. Vi säljer ett nyckelfärdigt koncept vilket innebär att du enbart behöver ha en lokal att driva verksamheten i.
Steg 2

Hand i hand

Tillsammans går vi igenom ditt område och lägger upp en marknads- och försäljningsplan. Du får sedan original för de olika kanaler som ska användas, utformade och klara av en reklambyrå. Vi skickar ut pressreleaser för att sprida nyheten om din nya anläggning. Vårt mål är att du ska ha färdiga avtal och kunder innan verksamheten startar för att direkt komma igång och tjäna pengar.
Steg 3

Utbildningar

Vare sig du har erfarenhet av branschen eller inte så ger vi dig en grundlig utbildning i biltvätt, rekonditionering, diverse behandlingar samt däckbyte. När startdatumet kommer så är vi tillsammans med dig i anläggningen för att du ska känna dig trygg i allt som kan efterfrågas. Löpande får du information om nya produkter och utbildning i nya tekniker.

Steg 4

Din anläggning

Din anläggning får en egen del på vår hemsida tillsammans med en facebooksida. Instagram används för alla enheter tillsammans och vii lär dig även hur de sociala medierna bäst hanteras och uppdateras.

Antingen har du en färdig lokal som anpassas till Ecoshines koncept eller så försöker vi tillsammans hitta en lokal via våra befintliga kontakter i fastighetsbranschen.