Bli en del av Ecoshines framgångsrika koncept

Med vårt franchisekoncept ger vi dig som blivande entreprenör möjligheten att etablera din egen Ecoshine-anläggning. Vi tillhandahåller fullständig utbildning och stöd för att du ska kunna leverera överlägsen service och samtidigt minimera din miljöpåverkan.

Joina oss

Varför Ecoshine?

Som franchisetagare är du småföretagare samtidigt som du ingår i en större verksamhet med en färdig grund att nyttja. Det inkluderar:

En väl fungerande företagsform

Din framgång, vårt gemensamma mål

Inom franchising upplever 90% av franchisetagarna framgång i sina företag och uppfyller sina initiala förväntningar. Ännu mer intressant är att två tredjedelar av dessa tror att de inte skulle ha uppnått samma framgång om de startat verksamheten själva. Detta styrker franchising som en effektiv och väl fungerande företagsform.

Bli franchisetagare
YouTube video
Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Enkel väg till framgång

4 steg till att driva din egen Ecoshine-verksamhet

Se hur våra fyra steg till att bli en franchisetagare kan leda dig till en satsning som gynnar både dig och din framtid inom bilvårdsmarknaden!

Steg 1

Startpaket

I startpaketet ingår samtliga maskiner, produkter, kläder och marknadsföringsmaterial som krävs för att driva ett företag inom bilvård. Vi säljer ett nyckelfärdigt koncept vilket innebär att du enbart behöver ha en lokal att driva verksamheten i.

Steg 2

Hand i hand

Tillsammans går vi igenom ditt område och lägger upp en marknads- och försäljningsplan. Du får sedan original för de olika kanaler som ska användas, utformade och klara av en reklambyrå. Vi skickar ut pressreleaser för att sprida nyheten om din nya anläggning. Vårt mål är att du ska ha färdiga avtal och kunder innan verksamheten startar för att direkt komma igång och tjäna pengar.

Steg 3

Utbildningar

Vare sig du har erfarenhet av branschen eller inte så ger vi dig en grundlig utbildning i biltvätt, rekonditionering, diverse behandlingar samt däckbyte. När startdatumet kommer så är vi tillsammans med dig i anläggningen för att du ska känna dig trygg i allt som kan efterfrågas. Löpande får du information om nya produkter och utbildning i nya tekniker

Steg 4

Din anläggning

Din anläggning får en egen del på vår hemsida tillsammans med en facebooksida. Instagram används för alla enheter tillsammans och vii lär dig även hur de sociala medierna bäst hanteras och uppdateras. Antingen har du en färdig lokal som anpassas till Ecoshines koncept eller så försöker vi tillsammans hitta en lokal via våra befintliga kontakter i fastighetsbranschen.

Forma framtidens bilvård med Ecoshine

Som en del av Ecoshine-familjen, är du med och formar bilvårdens framtid genom innovation och hållbarhet. Skriv din egen framgångshistoria med oss. Vi stöttar ditt företagande, oavsett om du är i startgroparna eller utforskar möjligheterna. Intresserad?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort med mer information.

Bli en av oss

Du är några steg från att bli franchisetagare

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen