Tjänster

Eco Shine har som första företag i Skandinavien lyckats förena de bästa teknikerna för bilvård i det nordliga klimatet och är samtidigt miljövänliga både i fråga om förbrukning och produktsortiment. Förutom de uppenbara miljöfördelarna med våra vattenfria bilvårdsmetoder och hybrid tekniker har vi gjort stora ansträngningar för att säkerställa att våra produkter uppfyller strikta hållbara modeller. Målsättningen för vår verksamhet är att påverka miljön på ett positivt sätt och att hålla företagets klimatavtryck till ett absolut minimum.

Biologisk ångbehandling

Otroligt effektiv rengöring av inredningen med hjälp av ånga som inkluderar; sterilisering, borttagning av bakterier och dålig lukt , rengöring av mattor samt fläckborttagning från säten och klädslar

Glasskydd

Gör vindrutan mindre mottaglig för vägfilm, smuts, insekter och annat som påverkar din sikt. Is skrapas enklare bort och sikten i mörker blir bättre.

Biltvätt

Utvändigt rengöring: handtvätt med vaxprodukter, fönster & speglar, däck & fälgar

Invändig rengöring: dammsugning, mattor, fönster, dörr- & bagagekarmar

Rekond

För att ge bilen en grundlig rengöring samt att få lacken polerad och skyddad kan du välja mellan våra olika rekond program. Du förhöjs känslan av att köra bilen, förlänger du dess livsläng och ökar värdet.

Stenskott

Vi lagar dina stenskott i vindrutan. Det innebär en stor besparing för dig, miljön och färsäkringsbolaget.

Lackförsegling

Denna behandling ger lacken ett djupt vått utseende, hög glans, och många månader av hållbart skydd.

DÄCKVERKSTAD

Däckhotell

Om du har svårt med förvaring eller helt enkelt inte vill släpa däcken fram och tillbaka så kan du lämna dem i vårt hotell. Smidigare kan det inte bli!

Däckbyte

Vi byter dina däck, studerar mönsterdjupet och kollar trycket. Däcken förvaras i en torr miljö för att de ska hålla så länge som möjligt. Däckskiftet utförs av våra professionella medarbetare som ser till att däcken sitter som de ska.