Bilrekond

Bilrekond är en utförlig rengöring som återger bilen dess glans och får den att kännas som ny igen, invändigt såväl som utvändigt. Hos oss på Ecoshine jobbar endast engagerade och servicemedvetna mekaniker, som har många års erfarenhet när det kommer till rekond av bilar. När det gäller din bils utseende är bara det bästa tillräckligt bra. Vi tar hand om allt från små detaljer till större utmaningar. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig till oss för att boka en tid!

Återställ glansen med premium bilrekond

Förnya din bil inifrån och ut när du bokar rekond på en av våra anläggningar. När det kommer till bilens exteriör, handtvättar vi fönster och speglar, dörr och bagagekarmar. När det kommer till insidan gör vi en komplett invändig rengöring av alla vrår, där fläckar på säten avlägsnas och inredningsdetaljer får nytt liv.

Med andra ord blir det en ny och fräsch inredning som bevarar bilens “nykänsla” på lång sikt! Planerar du att sälja bilen, kan det vara en mycket god idé att boka en bilrekond, då bilen blir betydligt mer attraktiv.

Poleringsprocess för bilkaross vid bilrekond

Rekonda bilen - få förlängd livslängd

Att rekonda din bil handlar om mer än bara utseende, det är en investering i bilens framtid. Genom att rekonda bilen, ser vi till att din bil behåller sin optimala prestanda och estetik över tid. Välj mellan minirekond, helrekond eller specifik in- och utvändig rekonditionering för en skräddarsydd upplevelse.

Vi erbjuder också ge bilen ett bättre skydd mot lack- och motorskador samt andra skadeförebyggande åtgärder, så att bilens livslängd ökar. Är du osäker på vilka åtgärder som kan behövas för just din bil, är det bara att höra av sig till oss. Vi svarar gärna på alla era frågor!

Boka tidBoka tid
före efter polering vid bilrekond