Ecoshine Sollentuna C - Bilvård

Conózcanos

Acerca de Ecoshine Sollentuna C

På Ecoshine Sollentuna erbjuder vi den bästa bilvården trots strama ekonomiska tider. Vi vet att du inte vill kompromissa med din bilvårds kvalitet. Därför garanterar vi högsta servicestandard, oslagbar kvalitet, bekvämlighet, effektivitet och professionalitet.

Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster, inklusive däckservice, tvätt och rekond. Dessa tjänster i kombination med vår befintliga verksamhet, kompletterar oss och gör oss till det självklara valet för din bilvård.

Vårt engagerade team utmanar ständigt varandra för att förbättra och ge en serviceupplevelse som ingen annan.

Besök oss på Ecoshine Sollentuna och upplev vår kvalitetssäkrade bilvård.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen
Har du inte hunnit byta däck på bilen? Hos oss får du en tid snabbt så att du hinner byta dina däck innan december och kan vara säker i trafiken, oavsett vad väderleken säger 🌨Boka din tid via länken i vår profil 🔗däckbyte #vinterdäck #trafiksäkerhet #ecoshinesollentuna

Har du inte hunnit byta däck på bilen? Hos oss får du en tid snabbt så att du hinner byta dina däck innan december och kan vara säker i trafiken, oavsett vad väderleken säger 🌨

Boka din tid via länken i vår profil 🔗

däckbyte #vinterdäck #trafiksäkerhet #ecoshinesollentuna
...

Hej kära bilägare i Sollentuna! När temperaturen sjunker, höjs kraven på dina däck. Är du redo?🔧 Ditt däckbyte i hjärtat av Sollentuna Centrum!1️⃣ Däckhotell: Låt oss förvara dina däck säkert och bekvämt mellan säsongerna.2️⃣ Snabb Service: Medan du njuter av en paus i centrum, sköter vi bytet åt dig.3️⃣ Expertis: Vårt team har djup kunskap om däck och säkerhet. Ditt fordon är i trygga händer.4️⃣ Bekvämlighet: Inga köer, inget krångel. Släpp bilen, njut av din tid, och hämta den redo för säsongen.5️⃣ Miljövänligt: Även när det gäller däck tar vi miljön på allvar.Ecoshine Sollentuna - Din bästa partner för däckbyte och däckförvaring. Boka din tid nu och upplev skillnaden med oss! 🚗🍂Boka din tid för däckbyte här!👉 https://linktr.ee/ecoshinesollentuna

Hej kära bilägare i Sollentuna! När temperaturen sjunker, höjs kraven på dina däck. Är du redo?

🔧 Ditt däckbyte i hjärtat av Sollentuna Centrum!

1️⃣ Däckhotell: Låt oss förvara dina däck säkert och bekvämt mellan säsongerna.

2️⃣ Snabb Service: Medan du njuter av en paus i centrum, sköter vi bytet åt dig.

3️⃣ Expertis: Vårt team har djup kunskap om däck och säkerhet. Ditt fordon är i trygga händer.

4️⃣ Bekvämlighet: Inga köer, inget krångel. Släpp bilen, njut av din tid, och hämta den redo för säsongen.

5️⃣ Miljövänligt: Även när det gäller däck tar vi miljön på allvar.

Ecoshine Sollentuna - Din bästa partner för däckbyte och däckförvaring. Boka din tid nu och upplev skillnaden med oss! 🚗🍂

Boka din tid för däckbyte här!
👉 https://linktr.ee/ecoshinesollentuna
...

🚗 Säsongen för däckbyte är här, och vi har ett erbjudande som gör det enklare än någonsin att förbereda din bil för vintern. Om du är ny hos Ecoshine Sollentuna, får du nu 50% rabatt på däckhotell inklusive däckbyte! Det är rätt, halva priset! 😱👉 Priset före rabatt: från 1240 kr 👉 Ditt pris: ENDAST 620 kr! 💰📆 Erbjudandet är tidsbegränsat, så passa på att boka din tid nu. Klicka på länken i vår bio för att säkra din plats. #sollentuna #Däckhotell #Erbjudande🔗 🚗 Säsongen för däckbyte är här, och vi har ett erbjudande som gör det enklare än någonsin att förbereda din bil för vintern. erbjudande!

🚗 Säsongen för däckbyte är här, och vi har ett erbjudande som gör det enklare än någonsin att förbereda din bil för vintern. Om du är ny hos Ecoshine Sollentuna, får du nu 50% rabatt på däckhotell inklusive däckbyte! Det är rätt, halva priset! 😱👉 Priset före rabatt: från 1240 kr 👉 Ditt pris: ENDAST 620 kr! 💰📆 Erbjudandet är tidsbegränsat, så passa på att boka din tid nu. Klicka på länken i vår bio för att säkra din plats. #sollentuna #Däckhotell #Erbjudande

🔗 🚗 Säsongen för däckbyte är här, och vi har ett erbjudande som gör det enklare än någonsin att förbereda din bil för vintern. erbjudande!
...

🎉🎉Ecoshine Sollentuna Firar 1 År🎉🎉 – Dubbel Glädje på Tvätten🚗💦 .Tack för ett fantastiskt år, Sollentuna! Vi är så glada att fira vårt 1-årsjubileum med er, och vi har ett specialerbjudande som vi vet att ni kommer att älska.👉 Köp en utvändig tvätt och få en invändig tvätt helt GRATIS!Det här är inte bara en tvätt; det är en total förvandling för din bil, in- och utvändigt!🌿 Miljövänlig och effektiv rengöring 💎 Låt din bil skimra som ny, inuti och utanpå 🕒 Begränsat erbjudande – gäller endast under vår jubileumsvecka!Missa inte chansen att ge din bil den omsorg den förtjänar till ett fantastiskt pris.👉 Boka din tid nu för att inte missa vårt jubileumserbjudande!Det gäller från fredag till söndag (22-09 till 24-09)

🎉🎉Ecoshine Sollentuna celebra 1 año🎉🎉 - Doble alegría en la lavandería🚗💦 .

¡Gracias por un gran año, Sollentuna! Estamos muy emocionados de celebrar nuestro 1er aniversario contigo, y tenemos una oferta especial que sabemos que te encantará.

👉 ¡Compra un lavado exterior y llévate un lavado interior GRATIS!

No se trata sólo de un lavado, sino de una transformación total de su coche, por dentro y por fuera.

🌿 Limpieza ecológica y eficaz 💎 Haz que tu coche brille como nuevo, por dentro y por fuera 🕒 Oferta limitada - ¡válida solo durante nuestra semana de aniversario!

No pierdas la oportunidad de darle a tu coche el cuidado que se merece a un precio inmejorable.

👉 ¡Reserva ya tu cita para no perderte nuestra oferta de aniversario!

Se aplica de viernes a domingo (22-09 a 24-09).
...

Contacto Ecoshine Sollentuna C

La Ecoshine de Sollentuna Centrum, dentro de Sollentuna Centrum by Rissneleden, es perfecta para quienes viven en Häggvik, Norrviken y Edsberg.

Dirección

Sollentunavägen 163, 191 47 Sollentuna, Suecia

Teléfono

08 199 266

Google Maps

Encuentre aquí

Correo electrónico

[email protected]
Días laborables
Sábados
Domingos