Ecoshine Sollentuna C - Bilrekond, Biltvätt, Bilvård, Däck

Professionell och miljövänlig bilvård i Sollentuna där varje behandling är en hyllning till din bil. Med Ecoshine Sollentuna finner du en harmoni av toppservice och detaljprecision, som förvandlar bilvård till en konstform. Ge din bil den omsorg den förtjänar – boka biltvätt, bilrekond eller däckservice för glans och kvalitet.

Conózcanos

Om Ecoshine Sollentuna C

På Ecoshine Sollentuna erbjuder vi den bästa bilvården trots strama ekonomiska tider. Vi vet att du inte vill kompromissa med din bilvårds kvalitet. Därför garanterar vi högsta servicestandard, oslagbar kvalitet, bekvämlighet, effektivitet och professionalitet.

Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster, inklusive däckservice, tvätt och rekond. Dessa tjänster i kombination med vår befintliga verksamhet, kompletterar oss och gör oss till det självklara valet för din bilvård.

Vårt engagerade team utmanar ständigt varandra för att förbättra och ge en serviceupplevelse som ingen annan.

Besök oss på Ecoshine Sollentuna och upplev vår kvalitetssäkrade bilvård.

Däckbyten. Dags att byta däck i Sollentuna? Vi gör jobbet åt dig och där du själv kan luta dig tillbaka med en kopp kaffe under tiden. Ett däckbyte innebär även en gedigen kontroll av dina däck. Vi arbetar effektivt och har idag många kunder som väljer oss för varje säsong.

Balansering av däcken. I samband med att vi byter dina däck så sker även en balansering. Detta innebär att du kan få en ökad säkerhet, att slitaget på dina däck blir jämnare och att väghållningen blir bättre. En balansering av däcken kombineras även med att vi ser till att de får rätt lufttryck.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kundomdömen

🌞 NYHET! Upplev vår premium Sommar Deluxe-tvätt som är skräddarsydd för att skydda din bil mot sommarens utmaningar. 🚗✨ Vad ingår?- Utvändig handtvätt med quick wax- Insektborttagning- Rengöring av fönster & speglar (in & utvändigt)- Rengöring av däck & fälgar- Dammsugning och invändig rengöring- Rengöring av dörr- & bagagekarmar- Noggrann rengöring av mattor🔧 Pristillägg för minivan: 300 kr❗ Avbokning senast 24 timmar i förväg.💡 Har du speciella önskemål? Ange dem vid bokningen!Boka din tid nu och ge din bil den vård den förtjänar. Erbjudandet gäller under en begränsad tid! ✨#Ecoshine #CarCare #SommarDeluxeTvätt #Bilvård #Miljövänligt #NyProdukt #Specialerbjudande

🌞 NYHET! Upplev vår premium Sommar Deluxe-tvätt som är skräddarsydd för att skydda din bil mot sommarens utmaningar. 🚗✨

Vad ingår?
- Utvändig handtvätt med quick wax
- Insektborttagning
- Rengöring av fönster & speglar (in & utvändigt)
- Rengöring av däck & fälgar
- Dammsugning och invändig rengöring
- Rengöring av dörr- & bagagekarmar
- Noggrann rengöring av mattor

🔧 Pristillägg för minivan: 300 kr
❗ Avbokning senast 24 timmar i förväg.
💡 Har du speciella önskemål? Ange dem vid bokningen!

Boka din tid nu och ge din bil den vård den förtjänar. Erbjudandet gäller under en begränsad tid! ✨

#Ecoshine #CarCare #SommarDeluxeTvätt #Bilvård #Miljövänligt #NyProdukt #Specialerbjudande
...

🌞🚗 Sommaren är här! Efter en lång och tuff vinter är det dags att ge din bil den kärlek den förtjänar. Vår Platinum Helrekond + Lackförsegling för 5900 SEK är det perfekta sättet att återställa och skydda din bil för sommarens äventyr. Här är vad vår 240-minuters premiumbehandling innebär:1️⃣ Deluxe (invändigt & utvändigt): En grundlig handtvätt, rengöring av fönster, speglar, däck, fälgar samt dörr- och bagagekarmar. Fullständig dammsugning och rengöring av interiören inklusive mattor.2️⃣ Vaxning & maskinpolering: Komplett behandling för att avlägsna tjära, samt skydd och polering av gummi och plastdetaljer.3️⃣ Invändig rekond Premium: Djupgående ångrengöring som steriliserar och eliminerar dåliga lukter (t.ex. från spillda mjölkprodukter), spolar ut kvalster och små partiklar, samt tar bort fläckar från säten och klädslar.4️⃣ Motortvätt: Professionell rengöring av motorrummet inklusive behandling som motverkar uttorkning av gummi och plast.5️⃣ Lackförsegling: Skyddar din bilens lack i upp till 18 månader, med rekommenderad återbehandling efter 12 månader för optimalt skydd.6️⃣ Glasskydd Rainbreaker: Förbättrar sikt vid körning genom att minska vindrutans mottaglighet för smuts, insekter och vatten.⏰ Behandlingen tar upp till 8 timmar med möjlighet för pristillägg om du har en minivan. Glöm inte att du kan göra egna önskemål vid bokning!🌟 Uppfriska din bil i tid för sommarens resor och aktiviteter! Boka din tid nu https://linktr.ee/ecoshinesollentuna och ge din bil den vård den förtjänar! 👉 Ange önskemål och boka direkt via länken i vår bio. #EcoshineRekond #Bilvård #SommarKlar

🌞🚗 Sommaren är här! Efter en lång och tuff vinter är det dags att ge din bil den kärlek den förtjänar. Vår Platinum Helrekond + Lackförsegling för 5900 SEK är det perfekta sättet att återställa och skydda din bil för sommarens äventyr. Här är vad vår 240-minuters premiumbehandling innebär:

1️⃣ Deluxe (invändigt & utvändigt): En grundlig handtvätt, rengöring av fönster, speglar, däck, fälgar samt dörr- och bagagekarmar. Fullständig dammsugning och rengöring av interiören inklusive mattor.

2️⃣ Vaxning & maskinpolering: Komplett behandling för att avlägsna tjära, samt skydd och polering av gummi och plastdetaljer.

3️⃣ Invändig rekond Premium: Djupgående ångrengöring som steriliserar och eliminerar dåliga lukter (t.ex. från spillda mjölkprodukter), spolar ut kvalster och små partiklar, samt tar bort fläckar från säten och klädslar.

4️⃣ Motortvätt: Professionell rengöring av motorrummet inklusive behandling som motverkar uttorkning av gummi och plast.

5️⃣ Lackförsegling: Skyddar din bilens lack i upp till 18 månader, med rekommenderad återbehandling efter 12 månader för optimalt skydd.

6️⃣ Glasskydd Rainbreaker: Förbättrar sikt vid körning genom att minska vindrutans mottaglighet för smuts, insekter och vatten.

⏰ Behandlingen tar upp till 8 timmar med möjlighet för pristillägg om du har en minivan. Glöm inte att du kan göra egna önskemål vid bokning!

🌟 Uppfriska din bil i tid för sommarens resor och aktiviteter! Boka din tid nu https://linktr.ee/ecoshinesollentuna och ge din bil den vård den förtjänar! 👉 Ange önskemål och boka direkt via länken i vår bio. #EcoshineRekond #Bilvård #SommarKlar
...

Varför behöver man bilrekonditionering?Bilrekonditionering är inte bara en lyx – det är en viktig del av fordonsskötseln. Att regelbundet rekonditionera din bil kan ha flera fördelar:Skyddar bilens värde: En väl underhållen bil har högre andrahandsvärde. Regelbunden rekonditionering hjälper till att bevara bilens estetiska skick och skydda mot värdeminskning.Förbättrar och bevarar bilens utseende: Rekonditionering tar bort smuts och skräp som ackumuleras över tid och kan skada lack och interiör. Det inkluderar polering och vaxning som skyddar lacken mot väder och vind.Skapar en hälsosammare miljö: Rengöring av interiören, inklusive ångrengöring och fläckborttagning, minskar mängden allergener och bakterier i bilen. Detta är särskilt viktigt för personer med allergier eller små barn.Ger en mer njutbar körupplevelse: En ren och fräsch bil ger en mer angenäm och stressfri körupplevelse. Det är alltid trevligare att köra i en bil som känns nästan som ny.Hur ofta bör man rekonditionera sin bil?Rekommendationen för hur ofta du bör rekonditionera din bil varierar beroende på användning och exponering för smuts och damm. Som en generell regel rekommenderas:Minst en gång per år: För de flesta bilägare är en årlig rekonditionering tillräckligt för att hålla bilen i gott skick.Två gånger per år: Om du kör ofta eller i miljöer där din bil utsätts för mer smuts och slitage, som t.ex. stadskörning eller landsvägar, kan det vara lämpligt att rekonditionera bilen två gånger om året.Före och efter vinterperioden: I områden med hårt vinterväder, inklusive salt och vägsand, kan en rekonditionering både före och efter vinterperioden hjälpa till att skydda och återställa bilen.Att rekonditionera din bil regelbundet är en investering i dess livslängd och ditt välbefinnande på vägen.#bil

Varför behöver man bilrekonditionering?

Bilrekonditionering är inte bara en lyx – det är en viktig del av fordonsskötseln. Att regelbundet rekonditionera din bil kan ha flera fördelar:

Skyddar bilens värde: En väl underhållen bil har högre andrahandsvärde. Regelbunden rekonditionering hjälper till att bevara bilens estetiska skick och skydda mot värdeminskning.
Förbättrar och bevarar bilens utseende: Rekonditionering tar bort smuts och skräp som ackumuleras över tid och kan skada lack och interiör. Det inkluderar polering och vaxning som skyddar lacken mot väder och vind.
Skapar en hälsosammare miljö: Rengöring av interiören, inklusive ångrengöring och fläckborttagning, minskar mängden allergener och bakterier i bilen. Detta är särskilt viktigt för personer med allergier eller små barn.
Ger en mer njutbar körupplevelse: En ren och fräsch bil ger en mer angenäm och stressfri körupplevelse. Det är alltid trevligare att köra i en bil som känns nästan som ny.
Hur ofta bör man rekonditionera sin bil?

Rekommendationen för hur ofta du bör rekonditionera din bil varierar beroende på användning och exponering för smuts och damm. Som en generell regel rekommenderas:

Minst en gång per år: För de flesta bilägare är en årlig rekonditionering tillräckligt för att hålla bilen i gott skick.
Två gånger per år: Om du kör ofta eller i miljöer där din bil utsätts för mer smuts och slitage, som t.ex. stadskörning eller landsvägar, kan det vara lämpligt att rekonditionera bilen två gånger om året.
Före och efter vinterperioden: I områden med hårt vinterväder, inklusive salt och vägsand, kan en rekonditionering både före och efter vinterperioden hjälpa till att skydda och återställa bilen.
Att rekonditionera din bil regelbundet är en investering i dess livslängd och ditt välbefinnande på vägen.
#bil
...

Får man köra med dubbdäck efter 15 april? 🤔❄️ Dags att byta däck! Men får man köra med dubbdäck efter 15 april? 🤔Svar: ❌ Nej, det är olagligt att köra med dubbdäck i Sverige efter den 15 april, om det inte råder vinterväglag. ❄️Men... ☃️ Om det fortfarande är kallt och snöigt ute, får man köra med vinterdäck. Se till att kolla väglaget innan du ger dig ut! 🚗Missa inte! 💸 Vi har just nu 50% rabatt på däckhotell hos oss! Förvara dina däck tryggt och bekvämt under sommaren. ☀️#däckbyte #vinterdäck #sommardäck #däckhotell #erbjudande #bil #sverige

Får man köra med dubbdäck efter 15 april? 🤔
❄️ Dags att byta däck! Men får man köra med dubbdäck efter 15 april? 🤔

Svar: ❌ Nej, det är olagligt att köra med dubbdäck i Sverige efter den 15 april, om det inte råder vinterväglag. ❄️

Men... ☃️ Om det fortfarande är kallt och snöigt ute, får man köra med vinterdäck. Se till att kolla väglaget innan du ger dig ut! 🚗

Missa inte! 💸 Vi har just nu 50% rabatt på däckhotell hos oss! Förvara dina däck tryggt och bekvämt under sommaren. ☀️

#däckbyte #vinterdäck #sommardäck #däckhotell #erbjudande #bil #sverige
...

Kontakta Ecoshine Sollentuna C

La Ecoshine de Sollentuna Centrum, dentro de Sollentuna Centrum by Rissneleden, es perfecta para quienes viven en Häggvik, Norrviken y Edsberg.

Dirección

Sollentunavägen 163, 191 47 Sollentuna, Suecia

Teléfono

08 199 266

Google Maps

Encuentre aquí

Correo electrónico

[email protected]
Días laborables
Sábados
Domingos