Ecoshine Brunna - Bilvård, Bilverkstad

”Med totalt 15 års erfarenhet av både mekanik och bilvård ger jag alltid mina kunder högsta möjliga kvalitet och service” Mohammad, franchisetagare i Brunna

Lär känna oss

Om Ecoshine Brunna

Vi skapar en skinande bilupplevelse, med kundtrygghet, kvalitet och konkurrenskraftiga priser som prioriteringar. Vår service är effektiv, snabb och vi är alltid redo att ta emot dina bilfrågor. Du är alltid i centrum hos oss, och vi erbjuder en professionell serviceupplevelse med en personlig touch när du har bilfrågor eller behöver hjälp. Vår verkstad är uppdaterad med senaste diagnosutrustningen, vilket låter oss noggrant tolka elektroniska koder och tekniska problem i moderna bilmodeller. Vi arbetar enligt branschstandarder, erbjuder genomgående dokumentation vid service och garanterar:

Expertis: Med långvarig erfarenhet inom bilreparation för olika modeller, kan du tryggt överlämna din bil till oss.

Garanterade reservdelar: Vi försäkrar att reservdelarna vi använder alltid har minst 1 års garanti, ibland upp till 5 år.

Personligt förhållningssätt: Vi värderar alla våra kunder högt, och jobbar för att upprätthålla personliga relationer.

Rättvisa priser: Hos oss kan du vara trygg med att du alltid får rätt priser för de tjänster vi utför på din bil.

Besiktningar: Vi erbjuder också besiktningsvärdiga lösningar i samband med din bilundersökning eller reparation. Vi kan även hjälpa till med att ta hand om din bilbesiktning (pris på begäran).

Miljövänliga produkter: Vi strävar konstant efter att minska vår miljöpåverkan genom att endast använda miljöcertifierade produkter i vårt arbete.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kontakta Ecoshine Brunna

Ecoshine i Brunna ligger nära Brunna park, inuti Kungsängens industriområde, vilket är lättillgängligt för boende i Kungsängen, Bålsta och Bro.

Adress

Mätarvägen 12, 196 37 Kungsängen, Sverige

Google Maps

Hitta hit
Vardagar
Lördagar

Stängt

Söndagar

Stängt