Ecoshine Karlstad - Bilrekond, Biltvätt, Bilvård, Däck

Välkommen till Ecoshine. Vi erbjuder allt från biltvätt till däck och bilrekond - och allt annat inom bilvård. Vårt mål är att genomföra perfekta uppdrag, till bra priser - och på ett sätt som inte skadar vår natur eller miljö.

Lär känna oss

Om Ecoshine Karlstad

Väljer du oss väljer du också miljövänlig bilvård och tar genom detta ett aktivt beslut i att bidra till en lite bättre värld. Tillhör du dem som tror att man bara kan genomföra en lyckad biltvätt med hjälp av tunga rengöringsprodukter och en massa vatten? Låt oss bevisa motsatsen! Boka en tid för en bilrekond hos oss och vi garanterar dig ett resultat som med råge slår dina förväntningar.

Två gånger per år måste vi som svenskar byta bildäck för att klara av att köra säkert under sommaren och under vinter. Ett däckbyte innebär emellertid en tidskrävande, fysisk utmaning där man också kan begå misstag som senare påverkar säkerheten bakom ratten.

Vi erbjuder professionella däckbyten på plats i vår verkstad i Karlstad. Du som kund kan vänta med en kopp kaffe medan vi gör jobbet – och där vi samtidigt också balanserar dina däck för maximal prestanda och bästa tänkbara väghållning.

Vi kan även sköta inköp av nya däck till dig. I samband med bytet så ser vi över skicket och flaggar för när det är dags att investera i nya. Vi bidrar till en större säkerhet genom detta.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kundomdömen

Kontakta Ecoshine Karlstad

Hos oss kan du även välja förvaring av dina däck och genom detta dels skapa mer utrymme i dina egna förråd - men dels också maximera livslängden på de däck som inte används. Det senare som en följd av att de förvaras i en miljö som är ultimat för gummi som material.

Adress

Järnvägsgatan 14, 652 25 Karlstad, Sverige

Telefon

0700763577

Google Maps

Hitta hit
Vardagar
Lördagar
Söndagar

Stängt