Ecoshine Sickla - Bilrekond, Biltvätt, Bilvård, Däck

Välkommen till Ecoshine. Hos oss kan du få en miljövänlig biltvätt utförd till ett riktigt bra pris. Vi erbjuder all typ av miljövänlig bilvård i Sickla och oavsett vilken bil du har, vilken modell det handlar om eller hur gammal den är så kan du räkna med ett resultat av högsta klass. Är din bil väldigt smutsig så kan en mer heltäckande bilrekond vara en riktigt bra lösning. "Under mina snart 10 år med Ecoshine har jag aldrig haft en tråkig dag på jobbet." - Habte, Franchisetagare Sickla

Lär känna oss

Om Ecoshine Sickla

2011 hade jag precis kommit till Sverige på flykt under kriget och fick snabbt jobb hos Ecoshines moderbolag i Nacka Forum. De följande 6 åren avancerade jag till ansvarig för poleringsavdelningen och 2017 fick jag chansen att bli franchisetagare i Sickla – ett beslut som jag aldrig har ångrat.

Utöver bilvård så kan vi idag erbjuda en komplett däckverkstad och ett nytt bås med den nyaste tekniken inom polering och lackbehandling. Allt för att leverera det bästa möjliga resultatet på våra kunders bilar.

Vi erbjuder kompletta lösningar för däck i Sickla. Behöver du hjälp med att byta däck inför vintern – eller ska du byta dina däck inför sommaren – så står vi redo att hjälpa dig. Lämna bilen hos oss och ta en liten sväng inne i Sickla Köpkvarter under tiden. Vi arbetar effektivt och passar samtidigt på att balansera dina däck för ökad säkerhet och optimal väghållning.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kundomdömen

Kontakta Ecoshine Sickla

Ecoshine i Sickla ligger nära Nacka naturreservat, beläget inuti Sickla köpkvarter, vilket är lättillgängligt för boende i Gärdet, Slussen och Hammarby sjöstad.

Adress

Planiavägen 4, 131 54 Nacka, Sverige

Google Maps

Hitta hit
Vardagar
Lördagar
Söndagar