Ecoshine Södertälje Kringlan - Bilrekond, Biltvätt, Bilvård, Däck

Välkommen till Ecoshine. Vi erbjuder däckservice samt professionell, miljövänlig bilvård i Södertälje till bra priser. Vi tar hand om din bil under tiden som du shoppar, jobbar eller utför dina ärenden.

Lär känna oss

Om Ecoshine Södertälje Kringlan

Vi erbjuder miljövänlig biltvätt, däckservice och rekond. Vår teknik gör att enbart 5 liter vatten används per bil istället för 150-200 liter som vid traditionell tvätt.

Utöver det använder vi även biologiskt nedbrytbara produkter. Kom till oss och ta del av ett brett utbud av tjänster, från snabb utvändig tvätt till maskinpolering och lackskydd. Du hittar oss nere i parkeringsgaraget.

Däckservice i Södertälje – allt för dina däck

Utöver bilvård och biltvätt kan du även välja oss för allt som rör dina däck. Orkar du inte – eller kan du inte – byta dina däck så står vi redo att hjälpa dig. Lämna bilen till oss, ta en kopp kaffe och kör sedan iväg med de nya däcken på. Smidigt, säkert och effektivt!

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kundomdömen

Kontakta Ecoshine Södertälje Kringlan

Ecoshine i Södertälje Kringlan ligger nära Kringlanbadet, inuti Kringlan köpcenter i garaget (Plan 0) vilket är praktiskt för de boende i Järna, Mölnbo och Trosa.

Adress

Västra Kanalgatan 7, 151 71 Södertälje, Sverige

Google Maps

Hitta hit
Vardagar
Lördagar
Söndagar

Stängt