Ecoshine Uppsala - Bilvård, Bilverkstad

Fulländad bilvård för den kräsna bilägaren. I vår professionella bilverkstad i Uppsala är detaljerna allt. Vi erbjuder premium biltvätt, rekonditionering och däcktjänster, allt utfört med expertis och perfektion.

Lär känna oss

Om Ecoshine Uppsala

Drivs av en genuin passion för bilar och med många års erfarenhet som anställd, tog jag steget till att starta min egen professionella bilvårdstjänst.

Jag valde franchisingmodellen, vilket möjliggör mig att koncentrera mig fullt ut på den sida av verksamheten jag älskar mest: att ta hand om din bil.

Förutom biltvätt, rekonditionering och däcktjänster är vi även experter på polering och lackskydd. Vi är stolta över att ha skapat oss ett rykte för utmärkt kvalitet och effektiva tjänster, vilket också belönats med många nöjda och återkommande kunder.

Som kund hos oss kan du förvänta dig professionalism och ett kompetent utförande i allt vi gör. Vår högsta prioritet är att tillfredsställa bilägarens behov och förväntningar med en mycket hög nivå. Det är därför alla våra arbeten utförs med stor noggrannhet, fram till den allra minsta detalj.

In och se skillnaden själv! Ditt leende är beviset på att vi gör vårt jobb väl.

Låt oss ta hand om din bil idag.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kontakta Ecoshine Uppsala

Ecoshine i Uppsala, beläget nära Uppsala Konsert & Kongress inuti Galleria Dragarbrunn, är lättillgängligt för boende i Knivsta, Läby och Björklinge.

Adress

Libro Ringväg 31c, 752 28 Uppsala, Sweden

Google Maps

Hitta hit
Vardagar
Lördagar
Söndagar