Ecoshine Västerås - Bilvård

Ecoshine Västerås, belägen i Bäckby park, är nära Bäckby centrum, är enkel att nå för även boende i Dingtuna, Hallstahammar, Ekbacken och Enhagen.

Lär känna oss

Om Ecoshine Västerås

Vi tog det djärva steget att öppna en franchise på grund av vår starka passion för bilvård och hållbarhet. Med Ecoshine Västerås får du inte bara högkvalitativ bilvård – vi erbjuder miljövänliga lösningar som gör skillnad.

Våra tjänster är skapade för att tillgodose alla dina bilvårdbehov. Från yrkesmässig bilrekond och tvätt till däckservice – vi levererar exceptionella resultat varje gång.

Belöningar och utmaningar är en naturlig del av vår resa. Vi står starka i tuffa tider, driven av vår lojala kundkrets. Din tillfredsställelse är vår största belöning.

Som ett team brinner vi för att din bil ska skina och vi är stolta över att ge Västerås bilägare en miljövänlig alternativ. Med oss får du inte bara en professionell service – vi erbjuder också en personlig touch. Låt oss ta hand om din bil.

Boka din första bilvårdstjänst hos oss idag och upplev skillnaden!

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kontakta Ecoshine Västerås

Västerås Ecoshine, beläget inuti gallerian Punkt, nära Djäkneberget, är enkelt att nå för de boende i Sala, Kolbäck och Hallstahammar.

Adress

Gjutjärnsgatan 8, 721 33 Västerås, Sverige

Google Maps

Hitta hit
Vardagar
Lördagar
Söndagar