Nyöppning för Ecoshine Bromma Blocks

mars 1, 2024

Välkommen till EcoShine Bromma – där kvalitet möter omsorg om miljön. Vi är glada att meddela återöppningen av vår biltvättanläggning på Ulvsundavägen 185C, som markerar en ny start för oss i Bromma.

Ny biltvättanläggning i Bromma

Bromma är en viktig del av Stockholms stadsdelar, och vi är stolta över att vara en del av detta dynamiska område. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra högkvalitativa bilvårdstjänster till Brommas invånare och besökare från och med den 4:e mars 2024.

Högklassig bilvård och rekond

Vårt mål är att leverera enastående resultat med minimal miljöpåverkan. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från grundlig utvändig tvätt till omfattande invändig rengöring. Vår användning av miljövänliga produkter och metoder är en del av vårt engagemang för en hållbar framtid.

Bilvård med minimal miljöpåverkan

Vi använder de senaste teknikerna inom biltvätt för att säkerställa att din bil blir ren och skyddad samtidigt som vi minimerar vår påverkan på miljön. Våra tjänster inkluderar djupgående rengöring av interiören, fönsterfilmning för att skydda mot skadlig UV-strålning och lackskydd för att förlänga din bils skönhet och värde.

Med återöppningen av EcoShine Bromma ser vi fram emot att fortsätta erbjuda den bästa möjliga vård för din bil. Vi ser fram emot att välkomna dig och din bil till vår anläggning för att ge den den omtanke den förtjänar.