fbpx

Hållbar bilvård i Erikslund

september 22, 2024

Ny biltvättsanläggning öppnar i Erikslund

Den 1 oktober 2024 slår Ecoshine upp dörrarna till sin nya biltvättsanläggning i Erikslund, Västerås. Här erbjuds en modern och miljövänlig bilvård för dig som vill vårda din bil med fokus på hållbarhet. Med över 10 års erfarenhet inom branschen levererar vi tjänster av högsta kvalitet, oavsett var i landet du bor.

Miljövänlig bilvård i fokus – bevara bilen under lång tid

På Ecoshine Erikslund erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för bilägare som värdesätter både miljön och bilens långsiktiga hälsa. Välj mellan biltvätt, rekond, lackskydd eller vår kompletta däckverkstad. Vi hjälper dig med allt från däckbyte och balansering till trygg däckförvaring.

Våra innovativa system är utformade för att minimera vattenförbrukningen utan att tumma på kvaliteten, vilket inte bara sparar resurser utan också minskar vårt ekologiska fotavtryck. Genom att välja oss bidrar du till en hållbar framtid där både din bil och miljön tas om hand på bästa sätt.

Smidigt läge nära shopping och aktiviteter

Ecoshine Erikslund ligger strategiskt mellan ICA Maxi och Erikslunds Shoppingcenter. Här kan du enkelt kombinera bilvård med shopping eller familjeaktiviteter, som ett besök på Jump Yard. Vårt centrala läge gör oss till ett självklart val för bilägare från både Västerås och närliggande områden.

Välkommen till Ecoshine – ett bekvämt och hållbart val för dig som vill ge din bil den bästa vården!