Ny Ecoshine öppnar i Hallonbergen

december 13, 2023

Den 14: e december 2023 öpnnar Ecoshine upp portarna till sin nya anläggning i Hallonbergen, Stockholm. Med imponerande 1407 kvadratmeter är Ecoshine Hallonbergen nu den största anläggningen för bilvård i Stockholm och markerar företagets 18: e anläggning i Stockholmsområdet.

Ny biltvätt i Hallonbergen Centrum

Ecoshine Hallonbergen erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bilvård, rekond, bilverkstad, däckverkstad samt foliering av fordon. Genom ett samarbete med fastighetsbolaget Obalder kommer Ecoshine också att bidra till att lyfta fram grön bilvård i Hallonbergen och erbjuda fler miljövänliga tjänster.

Vi är väldigt glada över att efterfrågan på vårt varumärke och vårt fokus på miljö blir allt större. Öppningen av Ecoshine Hallonbergen är utan tvekan en milstolpe i vår strävan att täcka hela Stockholmsregionen“, – säger företagets talesperson.

Se alla våra anläggningar för mer information om vart du hittar oss.

Vad kan du förvänta?

Ecoshine strävar efter att erbjuda bilägare en fullständig lösning för alla deras behov på ett ställe. Med den nya anläggningen i Hallonbergen, kommer Ecoshine att kunna erbjuda den service bilägare önskar för en smidigare bilunderhållning.