Ny miljövänlig biltvätt i Skövde

mars 15, 2024

Välkommen till Ecoshine i Skövde – där kvalitet möter omsorg om miljön. Vi är glada att presentera öppningen av vår senaste biltvättanläggning, belägen i det strategiska hjärtat av Skövde. Denna expansion markerar en milstolpe i vår strävan att tillhandahålla överlägsen bilvård över hela Sverige.

Ny biltvättanläggning i Västergötland

Skövde är beläget i hjärtat av Västergötland och utgör den perfekta platsen för vår nyaste satsning. Staden är en av de mest dynamiska i regionen och vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till bilägare från den 1:a april 2024.

Högklassig bilvård och rekond

Våra tjänster är designade för att ge maximalt resultat. Vårt utbud sträcker sig från grundlig utvändig tvätt till omfattande invändig rengöring. Detta inkluderar fönsterfilmning och avancerat lackskydd.

Alla våra tjänster är utförda med ett starkt miljöfokus och dedikation för en hållbar framtid. Därför använder vi oss av miljövänliga produkter och metoder som inte bara skyddar din bil utan även vår planet.

Bilvård med minimal miljöpåverkan

Ecoshine’s engagemang för kvalitet och hållbarhet reflekteras i varje aspekt av våra tjänster. Vi använder de senaste tekniken inom biltvätt. Vilket garanterar effektiv smutshantering samtidigt som bilens yta skyddas.

  • Våra invändiga rengöringstjänster erbjuder en djupgående renhet.
  • Fönsterfilmning som skyddar mot skadlig UV-strålning och förbättrar din körupplevelse.
  • Lackskydd som förlänger din bils estetiska och funktionella kvaliteter.

Med öppningen av Ecoshine Skövde siktar vi på att erbjuda bilägare en tjänst som upprätthåller din bils skönhet och värde. Vi ser fram emot att ge din bil den vård den förtjänar.