The ecoshine way Bild1_edited

Välkommen till Ecoshine!

Som franchisetagare är du småföretagare samtidigt som du ingår i en större verksamhet. Affärsplan, budget, logotype, affärsmodell etc. är redan klart, vilket gör att du snabbt kommer igång med ditt företag.

En väl fungerande företagsform

Undersökningar har gjorts där franchisetagare tillfrågats om sina attityder, åsikter och erfarenheter gällande franchise. Nio av tio svarade att deras franchiseföretag varit framgångsrika och lika många upplevde att de förväntningar som funnits innan starten hade infriats. Två av tre trodde inte att de skulle varit lika framgångsrika om de startat en liknande verksamhet själva.

4 Steg från att bli franchisetagare

I startpaketet ingår samtliga maskiner, produkter, kläder och marknadsföringsmaterial som krävs för att driva ett företag inom bilvård. Vi säljer ett nyckelfärdigt koncept vilket innebär att du enbart behöver ha en lokal att driva verksamheten i.

Tillsammans går vi igenom ditt område och lägger upp en marknads- och försäljningsplan. Du får sedan original för de olika kanaler som ska användas, utformade och klara av en reklambyrå. Vi skickar ut pressreleaser för att sprida nyheten om din nya anläggning. Vårt mål är att du ska ha färdiga avtal och kunder innan verksamheten startar för att direkt komma igång och tjäna pengar.

Vare sig du har erfarenhet av branschen eller inte så ger vi dig en grundlig utbildning i biltvätt, rekonditionering, diverse behandlingar samt däckbyte. När startdatumet kommer så är vi tillsammans med dig i anläggningen för att du ska känna dig trygg i allt som kan efterfrågas. Löpande får du information om nya produkter och utbildning i nya tekniker

Din anläggning får en egen del på vår hemsida tillsammans med en facebooksida. Instagram används för alla enheter tillsammans och vii lär dig även hur de sociala medierna bäst hanteras och uppdateras.

Antingen har du en färdig lokal som anpassas till Ecoshines koncept eller så försöker vi tillsammans hitta en lokal via våra befintliga kontakter i fastighetsbranschen.

Utveckla din verksamhet med Sveriges ledande aktör inom Miljövänlig Biltvätt

1
Number of sites
1
Years in the industry
1
LITER VATTEN BESPARADE
English
Scroll to Top