Ecoshine lyser upp avenyn

April 19, 2024

Varför Avenyn?

Avenyn, med sin pulserande atmosfär och centrala läge, är det perfekta stället för Ecoshine att växa. Vi ville vara där våra kunder är, och med denna strategiska placering kan vi erbjuda våra tjänster till ännu fler bilägare. Oavsett om du behöver byta dina däck, få en professionell bilvård eller bara söker expertråd, är vår nya anläggning placerad på hjärtat av Göteborg, tillgänglig och redo att tjäna.

Vad kan du förvänta dig?

Med öppnandet av vår nya anläggning på Avenyn, introducerar vi en rad förbättrade tjänster och faciliteter. Vår toppmoderna utrustning säkerställer att ditt fordon får bästa möjliga service, medan vårt team av experter står redo att ge dig personlig rådgivning och stöd. Vi tror starkt på att kombinera teknisk expertis med miljöhänsyn, därför erbjuder vi även ett utökat sortiment av miljövänliga däckalternativ.

Framtidsvision och kundengagemang

På Ecoshine strävar vi alltid efter att förnya oss och förbättra hur vi tjänar vår kundkrets. Nyöppningen av vår anläggning på Avenyn är bara början. Vi ser fram emot att fortsätta växa, utvecklas och föra samman bilentusiaster i en gemenskap där passionen för fordon och kvalitetsarbete går hand i hand.

Vi kan knappt vänta på att välkomna er till Ecoshine på Avenyn och hoppas att ni är lika uppspelta som vi över denna nya era. Vare sig det gäller att byta till säsongsanpassade däck eller bara för att säga hej, är vår dörr alltid öppen. Kom in till oss och låt oss tillsammans fira denna storslagna nyöppning!