Däcksäsong – Håll bilen i toppskick under vintermånaderna

november 8, 2023

Årets däcksäsong pågår redan från 15 oktober till 30 november (eller längre beroende på vädret). Nytt för oss inför i år är att samtliga Ecoshine anläggningar erbjuder nu däckbyte. Detta är en perfekt tidpunkt för alla bilägare som är sent ute med att byta till vinterdäck. Underlätta för dig själv och ditt fordon genom att vara redo inför de utmanande vinterförhållandena.

Varför behöver du byta till vinterdäck?

Att byta till vinterdäck är avgörande för att säkerställa maximal säkerhet och prestanda under kalla och snöiga förhållanden. Vinterdäck har speciella mönster och gummiblandningar som ger bättre grepp på isiga och snöiga vägar. Genom att byta till vinterdäck minskar du risken för olyckor och kan köra säkert oavsett väderlag.

Genom att erbjuda online bokning kan du enkelt boka däckbyte när det passar som bäst. Som specialister på fordonsunderhåll och reparationer erbjuder vi ett brett utbud av däcktjänster.

Däckbalansering och däckreparation

För att undvika obehagliga körförhållanden och minskar slitage på däcken genomförs professionell däckbalansering. Däckbalansering är viktigt för att säkerställa en jämn och bekväm körning. Om däcken inte är balanserade korrekt kan bilen vibrera vid högre hastigheter och vara svårare att navigera.

Boka däckbyte på alla Ecoshine

Säkerställ bilens säkerhet och optimal prestanda. Byt till vinterdäck och dra nytta av våra professionella däckbyte och balansering på alla Ecoshine. Boka däcktjänster hos oss idag och få en smidig upplevelse.