Ecoshine öppnar ny bilvård i Malmö

februari 29, 2024

Vi breddar vår verksamhet ytterligare med en sprillans ny biltvättsanläggning i Malmö. Ecoshine Malmö utgör företagets första etablering i staden och markerar vår andra lansering under 2024. Ecoshine är redan välkänt i Stockholm och denna nya anläggning i Malmö är en viktig milstolpe i vår fortsatta expansion.

Här i Malmö erbjuder vi samma miljömedvetna och högkvalitativa bilvård som kännetecknar våra anläggningar landet över. Genom att enbart använda vattenbaserade och biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel minskar vi vår miljöpåverkan och främjar hållbar bilvård.

“Att kunna inviga ytterligare en anläggning i Malmö är något vi är mycket stolta över, meddelar Ecoshines VD, Bilal Chentouf. “Eftersom intresset för våra tjänster stadigt ökar, är vi entusiastiska över möjligheten att nu erbjuda våra biltvättstjänster till ännu fler svenskar.”

Vår nya etablering i Malmö kommer även att inkludera ett utbud av tjänster som lackskydd, polering och interiör rengöring. Professionell bilvård som bibehåller din bils utmärkta skick och skyddar den mot väder och vind.

Det blir nu enklare och mer kostnadseffektivt för våra kunder att upprätthålla sina bilar rena och välunderhållna. Vi siktar på att bli ett populärt val bland både privatpersoner och företag som söker effektiv och miljövänlig lösning för bilvård.

Varmt välkomna till oss!