Ecoshine Malmö - Bilrekond, Biltvätt, Bilvård, Däck

I hjärtat av Malmö erbjuder vi miljövänlig bilvård som sätter din bil i centrum, med en kombination av expertis och precision som lyfter din bil till nya höjder. Upptäck bilvård där detaljer och kundnöjdhet går hand i hand och skapar en upplevelse utöver det vanliga.

Get to know us

Om Ecoshine Malmö

I Malmö kombinerar vi vår passion för bilar med miljön. Vi erbjuder biltvätt med fokus på biologiskt nedbrytbara och hållbara produkter, samt extra tjänster som polering och däckbyte.

Med en ökande medvetenhet om miljöfrågor i Sverige och fördelarna med en stark varumärkesidentitet är Ecoshine vår självklara val. Med gedigen erfarenhet inom bilvårdsbranschen har vi en välfungerande verksamhet som fokuserar på att minska miljöpåverkan.

Vår kundupplevelse är kundfokuserat, effektiv, professionell och miljövänlig, vilket strävar efter att göra bilvården bekväm och enkel för våra kunder. Genom att erbjuda en unik upplevelse som kombinerar hög kvalitet, miljöansvar och kundtillfredsställelse tror vi att vi kan skilja oss från andra aktörer inom branschen.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kundomdömen

Kontakta Ecoshine Malmö

Ecoshine Malmö ligger nära Västra Hamnen. Modernt bostadsområde nära havet med restauranger, affärer och grönområden. Stilfull livsstil i urbant och naturnära miljö.

Address

Fritz Bauers gata, 214 28 Malmö, Sverige

Telephone

040 12 18 22

Google Maps

Find here
Weekdays
Saturdays
Sundays

Closed