Tjänsteutbudet utökas med däckförsäljning

November 14, 2023

Vi utökar vårt utbud av tjänster och erbjuder nu försäljning av nya däck på samtliga Ecoshine anläggningar. Tidigare har däckförsäljning endast varit tillgänglig på några utvalda Ecoshine-anläggningar, men nu kan vi med glädje erbjuda däck till alla över hela landet. Få både bilvård och däck köp hanterade på samma ställe.

Däckförsäljning på alla anläggningar

Att erbjuda däckförsäljning på samtliga anläggningar är ett strategiskt beslut från oss. Genom att utvidga sortimentet kan vi attrahera fler kunder och stärka vår position i Sverige. Som en del av vår utveckling kan vi säkerställa ett brett utbud av däck för olika typer av fordon och körstilar.

Besök en Ecoshine-anläggning och få både bilvård och köpa däck samtidigt. Denna utökning av tjänster markerar en utveckling i rätt riktning för oss på Ecoshine.

Bilvård och däck på samma plats

Genom att erbjuda försäljning av däck på alla anläggningar kan vi säkerställa att våra kunder får alla bilrelaterade behov tillgodosedda på en och samma plats. Det innebär att du inte längre behöver söka efter olika leverantörer eller åka till olika platser för att köpa nya däck.

Söker du efter nya vinterdäck för att klara av de tuffa vintermånaderna eller sommardäck för att få maximal prestanda under de varmare månaderna?

Nu kan du hitta det de behöver på Ecoshine. Ta tillfället i akt och boka tid på en av våra Ecoshine-anläggningar