Ecoshine Fagersta - Bilrekond, Biltvätt, Bilvård, Däck

Välkommen till Ecoshine - experten inom bilvård i Fagersta. Vi erbjuder professionella lösningar inom allt som rör din bil. Vilket innebär att du kan lämna din bil till oss för en heltäckande rekond, för biltvätt eller för exempelvis ett däckbyte. Vi utför alla arbeten effektivt och på ett rakt igenom professionellt sätt. Vi tar hand om din bil under tiden som du shoppar, jobbar eller utför dina ärenden.

Conózcanos

Om Ecoshine Fagersta

Från den blygsamma starten som en anställd på en däckverkstad till franchisetagaren för en full-service bilvårdsföretag, har resan varit allt annat än enkel. Men valet att hänga med ett etablerat varumärke gjorde övergången snabb och effektiv – och vi ångrar ingenting!

På Ecoshine Fagersta erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för din bil – allt från biltvätt och rengöring till polering och lackskydd. Dessutom driver vi en fullt utrustad däckverkstad där vi säljer nya däck för alla typer av fordon.

Från allra första början, har vi på Ecoshine Fagersta strävat efter att:

– Erbjuda ovärderlig service,
– Upprätthålla hundraprocentig professionalism, och
– Föra en företagskultur präglad av allvarlig affärssed.

Vi strävar ständigt efter att överskrida våra kunders förväntningar. Därför arbetar vi utifrån kundens perspektiv – som bilägare själva. Vi tar till oss av din feedback och använder de insikter vi får för att bli ännu bättre på det vi gör. Varje dag strävar vi efter att skapa ett bättre, mer meningsfull bilvårdsupplevelse för alla våra kunder.

Så, varför inte uppleva Ecoshine Fagersta skillnaden för dig själv? Boka din nästa bilservice med oss och låt oss ta hand om resten! Med oss i förarsätet kan du vara säker på att din bil är i tryggaste händer.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kundomdömen

Kontakta Ecoshine Fagersta

Fagersta Ecoshine, situada en la zona industrial cercana a Fagersta Hall, es fácilmente accesible para los residentes de Norberg, Skinnskatteberg y Ängelsberg.

Dirección

Kristiansbergsvägen 2, 737 30 Fagersta, Suecia

Teléfono

070 312 2151

Google Maps

Encuentre aquí

Correo electrónico

[email protected]
Días laborables
Sábados

Cerrado

Domingos

Cerrado