Ecoshine Brunna - Bilvård, Bilverkstad

"Con un total de 15 años de experiencia tanto en mecánica como en cuidado del automóvil, siempre ofrezco a mis clientes la mayor calidad y servicio posibles" Mohammad, franquiciado en Brunna.

Conózcanos

Acerca de Ecoshine Brunna

Vi skapar en skinande bilupplevelse, med kundtrygghet, kvalitet och konkurrenskraftiga priser som prioriteringar. Vår service är effektiv, snabb och vi är alltid redo att ta emot dina bilfrågor. Du är alltid i centrum hos oss, och vi erbjuder en professionell serviceupplevelse med en personlig touch när du har bilfrågor eller behöver hjälp. Vår verkstad är uppdaterad med senaste diagnosutrustningen, vilket låter oss noggrant tolka elektroniska koder och tekniska problem i moderna bilmodeller. Vi arbetar enligt branschstandarder, erbjuder genomgående dokumentation vid service och garanterar:

Expertis: Med långvarig erfarenhet inom bilreparation för olika modeller, kan du tryggt överlämna din bil till oss.

Garanterade reservdelar: Vi försäkrar att reservdelarna vi använder alltid har minst 1 års garanti, ibland upp till 5 år.

Personligt förhållningssätt: Vi värderar alla våra kunder högt, och jobbar för att upprätthålla personliga relationer.

Rättvisa priser: Hos oss kan du vara trygg med att du alltid får rätt priser för de tjänster vi utför på din bil.

Besiktningar: Vi erbjuder också besiktningsvärdiga lösningar i samband med din bilundersökning eller reparation. Vi kan även hjälpa till med att ta hand om din bilbesiktning (pris på begäran).

Miljövänliga produkter: Vi strävar konstant efter att minska vår miljöpåverkan genom att endast använda miljöcertifierade produkter i vårt arbete.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Contacto Ecoshine Brunna

Ecoshine en Brunna está situada cerca del parque Brunna, dentro de la zona industrial de Kungsängen, de fácil acceso para los residentes de Kungsängen, Bålsta y Bro.

Dirección

Mätarvägen 12, 196 37 Kungsängen, Suecia

Teléfono

08 530 378 78

Google Maps

Encuentre aquí

Correo electrónico

[email protected]
Días laborables
Sábados

Cerrado

Domingos

Cerrado