Ecoshine Solna - Bilrekond, Biltvätt, Bilvård, Däck

Välkommen till Ecoshine Solna - din tillförlitliga partner inom miljövänlig bilvård, biltvätt, bilrekond, däck och service. Vi återskapar nytt liv till din bil och garanterar omsorg som den förtjänar.

Conózcanos

Om Ecoshine Solna

Välkommen till Ecoshine Solna – din bästa partner för däckbyte, biltvätt och bilrekond i Solna.

Vi strävar alltid efter att erbjuda den absolut bästa servicen och oslagbar kvalitet. Hos oss står kunden i fokus och vi strävar efter att vara enkla och bekväma samtidigt som vi säkerställer högsta kvalitet.

Upplev vår professionella bilvårdsservice och få en bilvård som bryr sig om din bil lika mycket som du gör. Med ett brett utbud av tjänster, från snabb utvändig tvätt till maskinpolering och lackskydd.

Besök oss idag för bilvård som verkligen gör skillnad. Du hittar oss nere i parkeringsgaraget nära mall of Scandinavia.

Utöver bilvård erbjuder vi även heltäckande hjälp med däck. Vill du byta däck i Solna så är det oss du vänder dig till. Vi garanterar ett effektivt och professionellt jobb där du kan vänta med en kopp kaffe under tiden. I samband med att däcken byts så sker även en balansering.

Vi kan även erbjuda däckhotell och genom detta hjälpa dig att få lite ordning och reda i garage och förråd. Behöver du köpa nya däck så kan vi hjälpa dig med både rådgivning och inköp till förmånliga priser.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kundomdömen

Kontakta Ecoshine Solna

Ecoshine Solna beläget inne i P-huset nära Mall of Scandinavia och företagsområde.

Dirección

Gustav Iii:S Boulevard 173, 169 74 Solna kommun, Sverige

Teléfono

08314255

Google Maps

Encuentre aquí

Correo electrónico

[email protected]
Días laborables
Sábados
Domingos

Cerrado