Ecoshine Liljeholmen C - Bilrekond, Biltvätt, Bilvård, Däck

Lämna in din bil på miljövänlig biltvätt och rekond i Liljeholmen. Boka tid, ring eller kom på drop in! Oavsett om du väljer oss för en heltäckande bilrekond, en biltvätt eller övrig bilvård kan du räkna med en engagerad personal, service av högsta kvalitet och ett arbete som ger ett resultat som når över dina förväntningar. Vi arbetar effektivt och har alltid fokus på nöjda kunder.

Lär känna oss

Om Ecoshine Liljeholmen C

Vi erbjuder miljövänlig bilvård i Liljeholmen för alla bilar, modeller och märken. Inom bilvård inkluderas allt från biltvätt till en mer djupgående bilrekond. Det senare innebär en komplett genomgång av din bil både in- och utvändigt – ett projekt som ger dig känslan av en ny bil – och som även höjer andrahandsvärdet på bilen. Vi arbetar på ett sätt som är bra för miljön och naturen.

Vår teknik för miljövänlig biltvätt och bilrekond gör att enbart 5 liter vatten används per bil istället för 150–200 liter som vid traditionell biltvätt.

Utöver det använder vi även biologiskt nedbrytbara produkter. Kom till oss och ta del av ett brett utbud av tjänster, från snabb utvändig tvätt till maskinpolering och lackskydd. Du hittar oss nere i parkeringsgaraget.

Biltvätt - steam rengöring inåt i bilen

Kundomdömen

Kontakta Ecoshine Liljeholmen C

Ecoshine bilvård i Liljeholmen ligger nära Årstafältet, beläget inuti Liljeholmstorget, vilket gör det enkelt att nå för boende i Årsta, Aspudden och Gröndal.

Adress

Nybohovsbacken 38, 117 63 Stockholm, Sweden

Telefon

08 299 699

Google Maps

Hitta hit
Vardagar
Lördagar
Söndagar